Službeno priopćenje Saveza Dodir

Ovim putem želimo upozoriti gluhoslijepe, gluhe i nagluhe osobe kako putem facebook-a i sms-a kruži lažna poruka povezana sa brzim i lakim dobivanjem kredita koju nudi SANDRA NANCY TELLO. Pozivamo sve gluhoslijepe, gluhe i nagluhe osobe na oprez, da ne odgovaraju na ovu ili slične poruke te da ukoliko takvu poruku dobiju, obavezno prijave najbližoj policijskoj postaji!

 

U nastavku prenosimo u cijelosti tekst poruke:

„Poznajete li gospođu Sandra? Ako trebate ozbiljan i pošten novac, možete kontaktirati gospođu Sandru Nancy TELLO, ona je vrlo prijateljska i ljubazna, pomoći će vam da dobijete kredit i bit ćete zadovoljni. Ovdje je njegov e-mail: sandranancytello@gmail.com.Pišite na ovu e-poštu i recite mu koliko želite i koliko vam treba za naknadu. Njegov telefonski broj: +33 756 81 63 03. Sretno vam i sretna nova godina 2019.“.

 

Želimo naglasiti kako Savez Dodir, lokalne udruge Saveza Dodir te predsjednica Saveza Sanja Tarczay nisu ni na koji način povezani s ovom porukom. Molimo ne nasjedajte na ovakve poruke! Upozoravamo kako je poruka lažna i poslana s ciljem da našteti gluhoslijepim, gluhim i nagluhim osobama!

Ovdje možete vidjeti originalno priopćenje u PDF.